GALERIA

Kulinarna przestrzeń profesjonalistów

Kolacja Charytatywna z Top Chef'ami

10 fantastycznych kucharzy Adam Ciupka Matii Cze Liliana Filipiak Rafał Gajownik Dariusz Ratuszniak Pawel Palejuk Kurt Scheller Bartosz Szymczak Przemysław Wieloch Dariusz Zahoranski, jeden wyśmienity prowadzący Cezary Pazura – profil oficjalny. Wiele serc zbiera się ponownie w Centrum Techniki Kulinarnej. Tym razem głównym organizatorem jest Bukat – stały partner naszych wydarzeń charytatywnych. Siła tkwi w ludziach! Wielka gastro-rodzina to siła ogromna! Kupujcie bilety, razem obudzimy Asię   

Kolacja Charytatywna z Top Chef'ami

Zorganizowaliśmy kolację charytatywną zbieraliśmy środki na rehabilitację Michała Szymke, po to aby mógł ponownie samodzielnie chodzić!

Poland National Culinary Team

W naszym Centrum przez cały rok odbywają się szkolenia Narodowej Reprezentacji Kucharzy Polski.

Konkurs - Kucharz Doskonały

To już kolejna edycja konkursu. Popatrzcie na kilka zdjęć z  wydarzenia  W dzisiejszym konkursie udział artyści z REPREZENTACJA ARTYSTÓW POLSKICH a wydarzenie prowadziła niezastąpiona Joanna Brodzik. Dziękujemy wszystkim 

Warsztaty dla podopiecznych domów dziecka

Raz w miesiącu w Centrum Techniki Kulinarnej Grupa Dora Metal dzięki dobroci wielu serc odbywają się wyjątkowe wydarzenia – warsztaty dla podopiecznych domów dziecka.

Szkolenie - Gotuj lokalnie

Dwa dni gościmy u nas Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Polskiej z programem edukacyjnym „Gotuj lokalnie”. Partnerami projektu są Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa oraz Akademia Kulinarna Marcina Budynka. Warsztaty prowadzi dziś sam Chef @Marcin Budynek a sponsorem produktów drobiarskich jest DROSED S.A. Uczestnikami warsztatów są nauczyciele szkół gastronomicznych. Zaopatrzeni w kurczaki zagrodowe, warzywa Bukat i przyprawy Prymat przyprawy zaczynają, popatrzcie

Szkolenie - Kuchnia współczesna

Szkolenie poprowadził Andrzej Wintoniak w towarzystwie Anton Minchenko. Udało się przygotować wiele przysmaków w tym #jajkoposzkocku, co nie jest łatwym zadaniem. Wędziliśmy, smażyliśmy, dusiliśmy, gotowaliśmy, piekliśmy … wszystko na sprzęcie Grupa Dora Metal.

Szkolenie - Grupa Dora Metal

Szkolenie dla handlowców Instanco PolskaJarosław Uściński opowiedział wszystko o produktach Grupa Dora MetalKromet Sp z o.o. Instanco Polska. Do dyspozycji miał m.in produkty dostarczona nam przez Bukat a dania wydawał na talerzach Dajar HoReCa. Pełna kooperacja profesjonalistów. Dziękujemy i zapraszamy częściej

Aviko Msterclass Polska

Jedno z tych wydarzeń dla których stworzone zostało nasze miejsce Masterclass Aviko Polska.

Konkurs -  Młodzi kucharze poznają tradycyjne produkty

 Wyjątkowe wydarzenie. 6 edycja Konkursu „Młodzi kucharze poznają tradycyjne produkty” organizowanego przez Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego. Oznacza to jedno- na stole królują polskie znakomite produkty takie jak Ser koryciński Rogal Świętomarciński Bryndza Kiełbasa lisieckaJabłka Grójeckie Andruty kaliskie i wiele innych.

Konkurs - Kucharz Doskonały

To był wyjątkowy dzień i wyjątkowy konkurs. Kolejny rok Centrum Techniki Kulinarnej Grupa Dora Metal było partnerem projektu Kucharz Doskonałyorganizowanego przez Stowarzyszenie Otwarte Drzwi. Konkurs poprowadziła w tym roku nieoceniona i cudowna w tej roli Joanna Brodzik. Jak zawsze w jury zasiedli wspaniali chefowie: Piotr Szczygielski, Roman Papieski, Jacek Schilske, Lukasz Konik. Najważniejsi byli jednak uczestnicy i to co stworzyli. Wygrali w tym roku @zespól szkół specjalnych nr 89, ŚDS typu AB Stowarzyszenia Otwarte DrzwiZespół Szkół Specjalnych nr 38jednak brawa należą się wszystkim.

Warsztaty z WOŚP

Relacja foto z wylicytowanych warsztatów podczas 25 finału WOŚP. Dziękujemy raz jeszcze cudownym osobom, które wylicytowały warsztaty  . Dziękujemy ekipie WOŚP, za Waszą ciężką i tak ważna pracę . Cieszymy się, że mogliśmy przynajmniej w ten sposób podziękować Wam za to co robicie.Dziękujemy

Profesjonaliści dla profesjonalistów

Gościliśmy Iglotex SA. Każdorazowo szefowie kuchni zachwycają nas swoimi pomysłami. Popatrzcie tylko, a o przepisy pytajcie w Iglotex.

Włoska mąka - włoska pizza

Ogrom wiedzy, techniki, pasji oraz pysznego jedzenia. Wszystko to za sprawą Tiziano Casillo,
który robił pokazy oraz szkolił u nas pizzerów i restauratorów…