O NAS

Kulinarna przestrzeń profesjonalistów

Tworzenie najwyższych standardów pracy to nasza misja.


Centrum Techniki Kulinarnej powstało żeby dawać dobry przykład.
Wierzymy, że spotkanie i nauka u nas to doświadczenie o najwyższym i profesjonalnym standardzie.
Nasza przestrzeń to Twoje możliwości.

 

centrum techniki kulinarnej

 


Przestrzeń
____

SALA SZKOLENIOWA

250m2 z 12 samodzielnymi stanowiskami roboczymi, z 4 metrową wyspą pokazową oraz widownią na 50 miejsc.

To miejsce stworzone do pokazów i szkoleń, zarówno ze względu na widownię jak i system kamer pozwalający śledzić pracę gotujących.

 


FOYER 

to przestrzeń służąca – w zależności od zapotrzebowania – jako miejsce odpoczynku, kawiarnia czy szatnia.

 

foyer centrum techniki kulinarnej

 


 

SALA KONFERENCYJNA

 to 60 metrowa przestrzeń, która ma możliwość otwarcia się na salę szkoleniową dzięki systemowi przesuwnych ścian.

Wyposażona w multimedia może być wykorzystana jako dodatkowa przestrzeń sali szkoleniowej, miejsce eleganckich kolacji czy sala VIP.

sala konferencyjna centrum techniki kulinarnej


SALA EKSPOZYCYJNA

to 300 metrowe miejsce, które służy przestrzenią podczas eventów dla np. dla ponad 100 osób gotujących w jednym czasie.