Tworzenie najwyższych standardów pracy to nasza misja.
Centrum Techniki Kulinarnej powstało żeby dawać dobry przykład.
Wierzymy, że spotkanie i nauka u nas to doświadczenie o najwyższym i profesjonalnym standardzie.
Nasza przestrzeń to Twoje możliwości.
Przestrzeń
____
SALA SZKOLENIOWA
250m2 z 12 samodzielnymi stanowiskami roboczymi, z 4 metrową wyspą pokazową oraz widownią na 50 miejsc.
To miejsce stworzone do pokazów i szkoleń, zarówno ze względu na widownię jak i system kamer pozwalający śledzić pracę gotujących.
FOYER
to przestrzeń służąca – w zależności od zapotrzebowania – jako miejsce odpoczynku, kawiarnia czy szatnia.
SALA KONFERENCYJNA
to 60 metrowa przestrzeń, która ma możliwość otwarcia się na salę szkoleniową dzięki systemowi przesuwnych ścian.
Wyposażona w multimedia może być wykorzystana jako dodatkowa przestrzeń sali szkoleniowej, miejsce eleganckich kolacji czy sala VIP.
SALA EKSPOZYCYJNA
to 300 metrowe miejsce, które służy przestrzenią podczas eventów dla np. dla ponad 100 osób gotujących w jednym czasie.